Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2006

Επιτροπή Ανταγωνιστών του Θρύλου

Το θέμα που κυριάρχησε χτες ήταν κάτι κακοί τύποι οι οποίοι μπήκαν λέει και έσβησαν τα αρχεία στην επιτροπή ανταγωνισμού. Κοίτα να δεις που στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες!
Πήγαν λοιπόν όλοι οι Τσαμτσίκες -τι φοβερό καρτούν είναι αυτός ο τύπος ρε παιδί μου- και άρχισαν να φωνάζουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να σβήσουν τα αρχεία της ΜΕΒΓΑΛ. Και δωστου ρεπορτάζ, και δώστου αναλύσεις και από την άλλη ο κύριος επιστροπή ανταγωνισμού να μας λέει ότι έχουμε back up και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Λοιπόν θα σου πω εγώ τι έγινε.
Μαζεύτηκαν οι ΜΕΒΓΑΛίτες και μπηκαν σε site που βαζουν αγγελίες τύποι που μπαίνουν σε ιστοσελίδες. Και τους είπαν να μπούν να σβήσουν τα αρχεία... τι λες μωρέ!
Τσαμτσίκα σε δουλεύουν ρε κοροϊδάρα! πλάκα κάναν τίποτε πιτσιρικάδες και σου λέει "α, να γελάσουμε με τους βλάκες που θα βγουν το βράδυ να ουρλιάζουν στα παραθυρόφυλλα".
Μπορεί να ήταν και βαζέλες που το έκαναν να τη σπάσουν στους γαύρους. Ότι δηλαδή, ξέροντας για την μεγαλειώδη επιτυχία του πρωταθλητή μας, μπήκαν στα κομπιούτερ της επιτροπής για να κάνουν θέμα. Τι δηλαδή, να βλέπουμε τον Καραμανλή να υποδέχεται στο Μαξίμου τον Καστίγιο και τους καράφλες; Έτσι σκέφτηκαν τα παληκάρια και μπουκάραν...
Και θαύτηκε το θέμα. Και τη πάτησε και ο Γιωργάκης που μάτωσε τη φανέλα... Πήγαν τα κανάλια στη Πατησίων και δεν έμεινε κάμερα να τον πάρει να κάνει ποδήλατο με τον Θεοδωρίδη και αυτούς που δεν πήγαν στο Μαξίμου... Είδες τι τραβάει αυτό το πολύπαθο σωματείο; ειδικά μετά από την έλευση του Καραμανλή στην εξουσία όλοι βάλουν εναντίον τους. Και όλη η Ελλάδα είναι εναντίον τους... δε τους αφήνουν να γιορτάσουν τις επιτυχίες τους! Κατακαημένε Πειραιά! Αλλά θα βγάλεις για δήμαρχο τον Φασούλα που θα βάζει μπροστά τα στήθια του κάθε φορά που το πράσινο δεξιό παρακράτος σε πολεμάει... και αν δε του κάτσει του Φασούλα να βάλει μπροστά τα στήθια του γιατί είναι ψηλός και θα πέσουμε στο στομάχι του, θα υψώσει το μεσαίο δάκτυλο όπως έκανε όταν ήταν παίκτης. Αλλά τότε ήταν μικρός και δεν ήξερε τι σημαίνει... αυτόν θα κάνουν δήμαρχο, αυτόν τον ηθικό και σοβαρό κύριο για να δέσει το γλυκό. Για να είναι όλοι ίδιοι εκεί κάτω από τον Δήμαρχο μέχρι την 7! Ξέφυγα όμως...
Άντε γεια, κοροϊδάρα Τσαμτσίκα!