Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2006

Τι ματσάρα είναι αυτή!


Η πολύ μεγάλη αναμέτρηση ζυγώνει, και 9 εκατομμύρια Έλληνες, 1 εκατομμύριο Αλβανοί, 500 χιλιάδες άλλοι και 1 εκατομμύριο ηθοποιοί θα κληθούν σε δεκαπέντε μέρες να αποφασίσουν το ποιος θα φάει στους δήμους τα περισσότερα, ποιος θα βάλει τα πιο όμορφα -και φυσικά- ακριβά σήματα STOP (μάλιστα τις βραδιές των εκλογών δεν θα έχουμε τις καθιερωμένες Μετά Χριστόν συζητήσεις αλλά Αθλητική Κυριακή για να ψηφίσει ο λαός το κορυφαίο STOP της προηγούμενης τετραετίας), ποιος θα προσλάβει τους περισσότερους δημοτικούς αστυνομικούς (μεγάλη έκρηξη εξουσίας τώρα τελευταία!), και ποιος θα βάλει νέες τεμπέλες που θα οδηγούν στο Ελ.Βενιζέλος.
Ανάμεσα τους διακεκριμένοι δημοσιογράφοι-σκηνοθέτες, και δημοσιογράφοι -φυσικά ανεξάρτητοι, χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας- που σκέφτονται να καταργήσουν σύντομα την έκδοση των εφημερίδων τους και να ανοίξουν 24 hour DVD club. Ιδίως μάλιστα μετά τη μίζα που φαίνεται να παίρνει και βγάζει τοσες ταινίες κάθε φορά ο κ. Θέμος Κόκκαλης, συγνώμη Αναστασιάδης εννούσα, που η εφημερίδα σε λίγο θα έχει 100 DVD και 5 σελίδες για ανάγνωση!
Στη μάχη των εκλογών θα κληθούμε να ψηφίσουμε ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για τα παιδιά μας. Είμαι σίγουρος ιδίως μετά τη σημερινή κατά τα άλλα πολιτισμένη κουβέντα των ανθρώπων του πνεύματος σε πρωϊνό πρόγραμμα, και ομιλώ για την Θεοσεβούμενη κυρία Βάνα Μπάρμπα (μην την παρεξηγείτε που έδειχνε λίγο στήθος παραπάνω, προέρχεται από φτωχή οικογένεια- είναι και μεγάλο που να το έκρυβε όλο), τον φιλειρηνικό κύριο Γκλέτσο (που φυσικά δεν έχει σηκώσει ποτέ το χέρι σε άνθρωπο), και την κυρία Τριφυλλάρα μου σε Αγαπώ η οποία αφού κουράστηκε να κάνει τα παρατράγουδα να γελάνε με τις - κατά τα άλλα πολύ πετυχημένες- επιθεωρήσεις της αποφάσισε και αυτή να βοηθήσει να εμπλουτίσουμε το λεξιλόγιο μας.
Τη μάχη αυτή έμαθα -αυτό είναι αποκλειστικό- ότι θα αναλάβουν να προωθήσουν τα αγαπημένα των Ελλήνων απογευματινά προγράμματα, με την κυρία Στεφανίδου να καλεί -μετά τις εκλογές όμως- αυτούς που χάσανε, έναν έναν όμως, για να μην κλαίνε όλοι μαζί και τελειώσει το κωλόχαρτο!
Έχω την πεποίθηση πως όσοι περάσουν με την πρώτη (από 2-0 και πάνω δεν χρειάζεται επαναληπτικός), θα ταχθούν στο πλευρό του απλού λαού μόνο και μόνο για να τους ευχαριστήσουν, και να αποδείξουν ότι άξιζε τον κόπο το διαρκείας που αγοράσανε. Μάλιστα φήμες αναφέρουν ότι οι πλαστικές της κυρίας Γεννηματά δεν θα την κρατήσουν μακριά μας περισσότερο από 3 χρόνια (η πολλή δουλειά άλλωστε έχει γίνει), και έτσι θα εμφανιστεί και πάλι στον λαό της σε λιγότερο από 2 χρόνια!!!
Οι υπόλοιποι, θα δώσουν τη ρεβάνς και αν περάσουν θα παίξουν με τη Μπαρτσελόνα γιατί είναι μεγάλη ομάδα και θα έχουν πολλά έσοδα!
Όσοι χάσουν και δεν προσκληθούν στην Τατιάνα θα... ξαναγίνουν Ηθοποιοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: