Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2006

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!

Είμαστε απίθανη χώρα τελικά! Όλοι κέρδισαν στις εκλογές!

Η ΝουΔου κέρδισε λέει γιατί δεν έχασε πολλές δυνάμεις παρ' όλο που είναι κυβέρνηση. Το ΣΠΑΣΟΚ κέρδισε γιατί δεν έχασε παρ' όλο που είναι τσίρκο! Το ΚουΚουΕεεεμηνσπρώχνεστε κέρδισε γιατί... είχε αποχή και είναι δείγμα δυσαρέσκειας στον δικομματισμό και ο Συναγωνισμός κέρδισε γιατί ο Τσίπρας πήρε ποσοστό που ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει (σαν το διπλό του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό ένα πράγμα!). Ο Καρατζαφέρης κερδίζει πάντα γιατί είναι ΕΛΛΗΝ και οι Ανεξάρτητοι κέρδισαν γιατί εννοείται ότι θα κέρδιζαν με οποιοδήποτε ποσοστό άνω του 0.01%!

Τόσο ώριμη χώρα είμαστε. Και προσπαθούν 800 νοματαίοι βουλευτάδες και ηθοποιοί να μας πείσουν ότι είναι νικητές! Ξέρετε αυτοί οι ίδιοι που πάνε σε όλα τα events. Στην Ολυμπιάδα (φυσικά μόνο όταν τρέχει ο Κεντέρης ή η Θάνου), στους Rolling Stones (αν έχει καρέκλες μπροστά) και στον... JayZ επειδή υπάρχουν φήμες ότι θα βγει με την Beyonce! Και τότε προσπαθούν να μας πείσουν ότι ξέρουν... Άσε ρε παιδί μου. Πάω για ποτό!

Έτσι γίνεται και στις φοιτητικές εκλογές. Όλοι κερδίζουν!

Μόνο που εκεί είναι 20 χρονών παιδάκια. Άσε που οι περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν είναι κάτι τραμπούκοι που οι επικεφαλείς τους θα είναι σε 10 χρόνια μεγαλοστελέχη στα κόμματα (βλ. Λαλιώτη και Μεϊμαράκη) και το μόνο που τους κόφτει είναι μην τυχόν και καταργηθούν οι αιώνιοι φοιτητές και χάσουν την έκπτωση από το μετρό. Γιατί μεταξύ μας τώρα οι σοβαροί φοιτητές δεν ασχολούνται. Άντε να ψηφίσουν όταν κάποιος κολλητός βάζει υποψηφιότητα γιατί σέβονται την αρρώστια του. Ή να ψηφίσουν γιατί δεν πρέπει να γίνουν ρόμπα στο πανεπιστήμιο όταν θα τους ρωτάνε οι άλλοι... οι πωρωμένοι!
Γι'αυτό σας λέω εγώ... έρε STAR CHANNEL που θέλετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: