Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2006

Νέα Σμύρνη

Το χειρότερο ξέρεις πιο είναι; να θέλεις να "διώξεις τον απατεώνα" και ο απατεώνας να αποδεικνείεται ότι έχει τεράστια απήχηση και να σου παίρνει 60%!
Κάπως έτσι την πάτησαν οι υποστηρικτές της κ. Νόρας Κατσέλη... εγώ σαν νεοσμυρνιώτης το βλέπω έτσι: μαζεύτηκαν 10 λαμόγια (με την Κατσέλη) που είχαν τσακωθεί με τον Κουτελάκη γιατί αυτός "έτρωγε" και προφανώς δεν τους έδινε και θέλαν να τον ρίξουν... ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ό,τι και να ήταν αυτοί. Αυτό που τους ένοιαζε δεν ήταν το καλό της πόλης αλλά να "ρίξουν" τον Κουτελάκη. Και πήραν... 40%! Και καλά να πάθουν άλλωστε. Γιατί δηλαδή; εντάξει ο Κουτελάκης έφαγε, έφαγε, έφαγε και πάνω που άρχισε κάτι να κάνει πήγαν αυτοί να τον ρίξουν λέγοντας ότι "τρώει" και πως αυτοί δεν θα το κάνουν.

Ο Κουτελάκης τουλάχιστον ξεκίνησε τη δημιουργία πάρκιν και την ανακαίνηση των κινηματογράφων. Τώρα το αν θα δώσει τη χρήση σε (πιθανότατα φίλους) ιδιώτες για 20, 30 ή 50 χρόνια δεν με ενδιαφέρει. Με νοιάζει η πόλη να έχει έναν κινηματογράφο να πάω και όχι ποιος θα τον εκμεταλλεύεται. Άλλωστε, στην Ελλάδα πάντα συγγενείς, φίλοι και... κουμπάροι αναλαμβάνουν την εκμετάλλευση μεγάλων έργων οπότε και οι Κατσέληδες να ήταν, πάλι σε φίλους θα πήγαινε το κομμάτι αυτό της πίτας.
Δεν πειράζει παιδιά... last year!

Δεν υπάρχουν σχόλια: