Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006

Ντέρμπυ


Πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή και πριν από το μεγάλο ντέρμπυ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για να καθήσουνοι δυο ομάδες σε ένα τραπέζι και να τα βρούνε. Τι να βρούνε ε; Να ρυθμίσουν λεπτομέρειες που αφορούν το μεταξύ τους παιχνίδι φυσικά!
Σημαντικό είναι να ορίσουν το πόσο θα παίξουν. Μετά τα εισιτήρια και μετά τα... επεισόδια!
Στο πόσο θα παίξουν νομίζω ότι ένας χρόνος της τάξης των 35 με 40 λεπτών είναι αρκετός. Να πούνε "αδυνατούμε" γιατί "φταίει ο Μπάκε" και γιατί "είμαστε γέροι". Να πούνε ότι είχαμε Ευρωπαϊκά παιχνίδια και κουραστήκαμε πολύ αυτή την εβδομάδα. Από το να πάμε στο γήπεδο και να τους βλέπουμε να περπατάνε να παίξουν λιγότερο. Έτσι θα δούμε μπάλα! Φοβεροί συνδυασμοί και φάσεις που ούτε που το φανταζόμαστε! Ο Θρύλος θα ήθελε βέβαια να πάιξει λίγο παραπάνω γιατί έπαιξε Τρίτη. Εκεί όμως θα τα χαλάσουν. Οι βαζέλες θα θέλουν το πολύ 40 λεπτά γιατί παίζουν...σήμερα. Που να βρεις χρόνο για ξεκούραση σε 3 μέρες! Λοιπόν, με 40 λεπτά παιχίδι θα πληρώνουμε λιγότερο εισιτήριο, οι παίκτες θα παίρνουν τα μισά, τα φώτα θα λειτουργούν λιγότερο, θα μας απασχολούν λιγότερο και συνεπώς θα πηγαίνουμε για ποτό μετά, οι κάτοχοι των διαρκείας θα κάνουν αγωγή για τον μειωμένο χρόνο, και τα επεισόδια θα κρατάνε λιγότερο (αυτό που το βάζεις).
Άσε που όσο περνάει ο χρόνος (και αν ο πρόεδρος Σωκράτης κάνει τόσο σπουδαίες μεταγραφές όσο φέτος και στηρίζεται πάλι στα νιάτα που δεν μας αφήνουν ποτέ) θα γίνει πρόταση να παίζουν 30 λεπτά. Και στα σαράντα τους θα παίζουν απ' ευθείας με τους παλαιμάχους. Α! τώρα που το σκέφτηκα : πόσο κορόιδο τους έχουν πιάσει τους παλαιμάχους και βάζουν να παίζει ο Βαζέχα; Πέντε πέντε τα βάζει τα γκολ. Εγώ αν ήμουν Βαμβακούλας δεν θα πήγαινα να παίξω. "Να μην παίξει" αυτός θα έλεγα. Είναι άδικο, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: