Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2007

Άσυλο στο κοτέτσι

Τυχαίνει να περνάω από το κοτέτσι της Στουρνάρη πριν από μισή ώρα περίπου. Οι κότες των Αθηνών, με εντολή του αρχικόκκορα έχουν επιδοθεί σε ρίψεις αυτοσχέδιων βομβών, φτιαγμένες από πίτουρα και φλούδες καρπουζιού. Οι αστυνομία της ΚοΚο Σίτυ προσπαθεί να μαζέψει τις κότες που ξεπουπουλιασμένες από τη προσπάθεια τρέχσουν να κρυφτούν μέσα στο κοτέτσι που τους προσφέρει άσυλο. Μία αλεπού παραμονεύει στην οδό Τζόρτζ και μόλις μια αλανιάρα που είναι για τα δύσκολα αντιλαμβάνεται την παρουσία της λαλεί "κοκό, κοκό, κοκό" μερικές κότες βγαίνουν αστραπιαία από το κοτέτσι για να αναγκάσουν μετά από 5 λεπτά την αλεπού να τραπεί σε φυγή.
Στο μεταξύ, στην άλλη γωνία, κότες που έρχονται από το μεγάλο συλλαλητήριο της ΚοΚο Σίτυ για την προστασία των μικρών πουλερικών συρρέουν προς το κοτέτσι αφήνοντας πίσω τους εκατομμύρια περιττώματα μην τυχόν και γλιστρήσουν οι αστυνομικοί. Γουρούνια, πάπιες και ξέμπαρκες αγελάδες τρέχουν να σωθούν, οι αστυνομικοί επιδίδονται σε ρίψη χημικών με τη γνωστή ουσία Η5Ν1, που προκαλεί παράλυση στα πτηνά και τα σκοτώνει.
Το κοτέτσι γίνεται πεδίο μάχης και ξάφνου, κυνηγημένος από δημοτικούς λαγούς ένας μαύρος σκύλος, που πουλούσε στη περιοχή διάφορα πειρατικά cd με Κό-ντρυ τρέχει και μπαίνει μέσα στο κοτέτσι. Μία αρχι-κότα ρωτάει τον μαύρο σκύλο τι δουλειά έχει να μπαίνει μέσα στο κοτέτσι, και του ζητάει να βγει έξω.
Ο μαύρος σκύλος απαντάει... ¨Δεν μπορώ, αν βγω έξω θα με πιάσουν και θα μου πάρουν και τα cd. Εδώ έχει άσυλο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: