Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2007

Ο καημένος ο Γιώργος...

Ο καημένος ο Γιώργαρος λέει ήταν ο καλύτερος παίκτης στο ντέρμπυ. Πραγματικά κρίμα γιατί το παιδί αξίζει να παίζει για πολλά χρόνια ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι αδικείται από το γεγονός ότι είναι Έλληνας. Θα έπαιζε σε μεγάλη ομάδα... την Αλμπαθέτε αν ήταν Ισπανός!
Και βέβαια τι να περιμένεις από τους Έλληνες δημοσιογράφους όταν οι ίδιοι δέχονται στις τάξεις τους παράσιτα σαν αυτόν τον Παπαδάκο του Μάτζικ και είναι αυτοί που χλεύαζαν την ομάδα "τσούκου-τσούκου" του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, και αποθέωναν το καταπληκτικό "τσούκου-τσούκου" της Εθνικής Ελλάδος. "Βαριόντουσαν" να βλέπουν τον Παναθηναϊκό του Champions League αλλά προέτρεπαν τον Ολυμπιακό να παίζει "πιο κλειστά" γιατί "δεν μπορεί Ελληνική ομάδα να παίζει ανοικτά για να πάρει αποτέλεσμα" - (και χωρίς τη διαιτησία της Ελλάδας θα έλεγα εγώ).
Το σημαντικό όμως είναι ότι η -αποδεδειγμένα- άμπαλη Ελλάδα, σύσσωμη ανέδειξε τον Γιώργαρο καλύτερο παίκτη του ντέρμπυ, και αν δεν ήταν ο Έμπεντε να αποκρούσει τις 3 φάσεις του κατά τα άλλα καλύτερου δαφνοστεφανομένου gay, οι οποίες ΟΛΕΣ έγιναν από ΛΑΘΗ των άλλων, τότε οι πάμε-χαμένοι-στην-Ελλάδα δημοσιογράφοι θα τον είχαν ανακυρίξει και MVP.
Το γεγονός είναι ότι πλάκα στην πλάκα το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τέτοιο που από τον προπονητή του πρωταθλητάκου μέχρι και βουλευτές (φαντάζομαι αυτό το καραγκιοζάκι ο Λοβέρδος κάτι θα είπε αλλά ήμουν εκτός Ελλάδος) ανακήρυξαν καλύτερο του αγώνα έναν παίχτη που δεν δέχτηκε πίεση (οι ίδιοι δεν λένε ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε στην περιοχή για πρώτη φορά στο 73΄;), έκανε ένα πέναλτι που ΦΥΣΙΚΑ ο Καζναφέρης δεν θα έδινε ποτέ, και έκανε και το λάθος στο 89΄ με το οποίο οι Τριφυλλοφόροι πέτυχαν το γκολ που ΚΕΡΔΙΣΕ τον δαφνοστεφανομένο gay ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ!
Τι πρέπει να κάνει ένας αμυντικός για να πουν ότι ΔΕΝ ήταν καλός δηλαδή;... Μάλλον απλά να ΜΗΝ παίζει στον Ολυμπιακό.
Δημοσιογραφάρες είστε ο καθρέπτης του πολιτισμού μας

1 σχόλιο:

gnostos-agnostos είπε...

κανένα άρθρο για τον Βύντρα θα μας γράψεις?? περαστικά..