Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2007

Πως αντέγραψα ένα Sony (protected) DVD

Την έμπνευση να ασχοληθώ σε προηγούμενο post μου με την αντιγραφή CD και DVD, μου την έδωσε μία μικρή περιπέτεια όταν προσπαθούσα να αντιγράψει κάποια ταινία που κυκλοφορεί από την Sony.
Αναγκάστηκα να ψάξω γιατί δεν αντιγράφεται το δισκάκι, έχοντας υπ' όψη μου ότι όσες προσπάθειες έχουν γίνει από τις εταιρείες για να "κλειδώσουν" το προϊόν τους έτσι ώστε να μην αντιγράφεται έχουν φυσικά ΑΠΟΤΥΧΕΙ.
Εννοείται πως βρήκα τη λύση την οποία με χαρά θα ήθελα να μοιραστώ γιατί πολλοί μπορεί να δουν το DVD Shrink να "κολλάει" κατά την απόπειρα κάποιας αντιγραφής.
Για να γράψω το Sony δισκάκι λοιπόν χρησιμοποίησα τρία προγράμματα.
DVD Shrink, DVD Decrypter και το RipIt4Me (που αποδείχτηκε το κλειδί στην όλη απόπειρα).
Με τα τρία αυτά προγράμματα τα πράγματα είναι απλά.
Τρέχουμε το RipIt4Me, και ακολουθούμε το Wizard Mode. Στη συνέχεια αφήνουμε το DVD Decrypter να διαβάσει και να αντιγράψει τα VOB αρχεία στο δίσκο. Η εγγραφή θα τελειώσει επιλέγοντας το DVD Shrink για να κάψουμε ολόκληρο το DVD ή όποιο μέρος αυτού θέλουμε.
Εννοείται ότι οι πιο πάνω πληροφορίες είναι ΜΟΝΟ για εκπαιδευτική χρήση...

1 σχόλιο:

gnostos agnostos είπε...

μπράβο! δώσε στον κόσμο τεχνογνωσία φίλε!! όσο για μένα το χρησιμοποιώ το κόλπο σου 2-3 μήνες..πολύ καλό είναι..αλλά γενικά θεωρώ χάσιμο χρόνου το dvd burning, διότι βρίσκεις τις original ταινίες με 6-9 ευρώ..