Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2007

Συναυλίες-Καλοκαίρι 2007 (Kaiser Chiefs)

Έχω ξαναγράψει για τους Chiefs, και ήταν η δεύτερη φορά που το γκρουπάκι από τη βόρεια Αγγλία ήρθε στην Ελλάδα και για άλλη μία φορά με δικαίωσε.
Ενέργεια, ενέργεια, ενέργεια!
Ο Ricky Wilson βγαίνει στη σκηνή και ο κόσμος για την επόμενη μιάμιση ώρα είναι στον ουρανό. Εκπληκτικό live act από τα γκρουπ που ίσως είναι καλύτερα να τους βλέπεις παρά να τους ακούς! Διατηρούν τη φρεσκάδα που τους χαρακτήριζε στην πρώτη τους επίσκεψη και αποδεικνύουν ότι κάθε άλλο παρά "yet another rock band" είναι.
Στα μελανά της συναυλίας η απουσία του κόσμου που απέδειξαν ότι η Ελλάδα ακόμη... αγαπάει τους Scorpions!!! Μόλις 3000 κόσμος, σε μία πολύ ωραία βραδιά, σε ένα εξαιρετικό χώρο (Βaseball, Ελληνικό) είναι λίγος για μία τόσο σημαντική συναυλία, όχι τόσο σαν ονόματα (άλλωστε οι Chiefs έχουν μόλις 2 δίσκους) όσο σαν ένα δυναμικά ανερχόμενο act που έχει ήδη τύχει της αναγνώρισης που τηρουμένων των αναλογιών δίνεται στην πατρίδα τους. Και οι Άγγλοι δεν είναι τυχαίοι.
Εύχομαι να συνεχίσουν δυνατά και με την ίδια έμπνευση.

1 σχόλιο:

γνωστός- άγνωστος είπε...

συμφωνώ με το post σου, συγκροτηματάρα είναι. Αλλά από τους Έλληνες τι περιμένεις? Ξέρεις πότε θα μαζέψουν κόσμο? σε καμιά τριανταριά χρόνια όταν στην Αγγλία θα είναι σκουπίδια, εδώ θα γίνει συναυλία στο ΟΑΚΑ με 70.000 κόσμο να χτυπιέται για τους..δεινόσαυρους KAISER CHIEFS!!