Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2007

Εκλογές. Σκέφτομαι λοιπόν...

Λίγες ώρες από τη λήξη της προεκλογικής περιόδου και μας μένει το Σάββατο για να σκεφτούμε.
Σκέφτομαι λοιπόν...
- Τον Καραμανλή με πίτσες και μπύρες τη Δευτέρα το βράδυ στη Ραφήνα να λέει..."σας γάμησα μαλάκες!"
- Τον Παπανδρέου με ποδήλατο να αποχωρεί από τη Χ. Τρικούπη τη Δευτέρα το βράδυ και να μιλάει στο κινητό... "hello, next available flight to Vegas please"
- Την Αλέκα στην Πειραϊκή να τρώει μαριδάκι με συντρόφους την Τρίτη το βράδυ και να φωνάζει... "Σύντροφοι, ο δικομματισμός πέθανε! Μας έχει μείνει η ΝουΔου μόνο!"
- Τον Αλέκο με κουκούλα και καδρόνι Τρίτη πρωί έξω από τη βουλή να ωρύεται... "Αφήστε με να μπω μέσα, θέλω να δουλέψω"
- Τον Καρατζαφέρη Δευτέρα πρωί να μιλάει σε μέλη του κόμματος και να λέει... "Αν είχαμε σπάσει τα μούτρα στους Αλβανούς αντί να γυρνάμε και να χαιρετάμε στις λαϊκές τώρα θα ήμασταν στη Βουλή"
- Τον Παπαθεμελή να συζητάει με τους τρεις φίλους του που έμειναν στο κόμμα και να προτείνει... "τώρα τι να κάνουμε; ναααα... γυρίσουμε μια τσόντα;"
- Την εξωκοινοβουλευτική αριστερά να καλεί τον κόσμο Πέμπτη στο Σύνταγμα... "Όλοι μαζί να τα σπάσουμε ξανά! Πάλι ο Καραμανλής κυβερνάει..."

Καλή ψήφο...

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

και ολοι εμεις να μενουμε θεατες σε ενα εξαιρετικα γελοιο θεαμα...

Ρόδι είπε...

Αχ, Πέτρο, politically correct-less :)
Αυτό με τον Αλαβάνο ακούγεται πολύ αστείο (κρίμα μωρέεεε), αλλά 1) θα μπει στη Βουλή στάνταρ και με μεγαλύτερο ποσοστό και 2) και ελπίζω να παραμείνει πιστός στα ιδανικά του και να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρως αυτόνομη πνοή, όπως του πρέπει.

"theoritikos" είπε...

Ξέχασες Λεβέντη και Βεργή...

PetrosS. είπε...

σκέφτομαι πάλι λοιπόν...

- Τον Βασίλη Λεβέντη να επισκέπτεται το 1ο νεκροταφείο τη Δευτέρα το πρωί με σπρέι και να μαυρίζει το μνήμα του Ανδρέα Παπανδρέου
- Τον Δημοσθένη Βεργή στο Da Cappo τη Δευτέρα το πρωί να αναγγέλλει τη σύνθεση της νέας του κυβέρνησης κάτω από τις επευφημίες "συναδέλφων" δικηγόρων που όπως κάθε μέρα δουλεύουν στη πλατεία εκείνες τις ώρες

γνωστός- άγνωστος είπε...

παρά τη στενοχώρια μου την εκλογική είσαι απόλαυση!!!!!