Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2007

E-Radio... πραγματικό RAYDIO!

Μακριά από τα playlists και τις "παρέες" των δισκογραφικών που βασανίζουν τα ραδιοκύμματα στην Ελλάδα, ένα καινούριο Ε-radio είναι έτοιμο να προσφέρει "φρέσκους" ήχους με ποικιλία προγραμμάτων.
Η προσπάθεια του RAYDIO ανήκει σε μία παρέα παιδιών, ο οποίοι μας υπόσχονται ποιοτική μουσική και όχι μόνο. Διαγωνισμοί, δώρα, προσκλήσεις, συμμετοχή κοινού είναι μερικά από τα πολλά που υπάρχουν στο μυαλό των δημιουργών.
Ο Raydio ξεκίνησε δοκιμαστικά τη λειτουργία του χτες βράδυ με στόχο τη δημιουργία σταθμών για όλα τα γούστα. Το νέο e-radio εκπέμπει δοκιμαστικά με δύο σταθμούς τον SMOOTH & GROOVE ο οποίος απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτούς που ξεχωρίζουν την ποιοτική μαύρη μουσική. Soul, funk, disco, classics, old school, rap, hip hop, jazzy-soul, new jack swing, dance, r'n'b για όλες τις ηλικίες και αυτιά, φυσικά 24 ώρες το 24ωρο!
Ο πιο απαιτητικός BINALOG δεν είναι απαραίτητα για λίγους, αλλά σίγουρα είναι για πιο απαιτητικούς ακροατές. Electro, Industrial, EBM, experimental, noise θα ακούγονται από τα δικά του bps.Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί ο εμπορικός ALLHITZ και ο KOOL που έχει σαν στόχο του να χαλαρώνει και να ξεκουράζει. Επίσης ετοιμάζεται και η λειτουργία του πέμπτου σταθμού, ο οποίος θα είναι πιο ROCK και INDIE orientated αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ονομασία του.
Φυσικά οι σταθμοί ΔΕΝ θα παίζουν Ελληνικά (τα οποία ο υπογράφων ΔΕΝ θεωρεί πια μουσική!).
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις διευθύνσεις για τα δοκιμαστικά προγράμματα των σταθμών θα υπάρξουν μόλις το blog ενημερωθεί από τους δημιουργούς.

2 σχόλια:

γνωστός- άγνωστος είπε...

καλή επιτυχία παιδιά..ενημερώστε μας για να το διαδώσουμε...

"theoritikos" είπε...

PetrosS enimerose mas shetikos kai na prothisoume an endiaferei...
Kali epityhia!