Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2007

RAYDIO...άκου ό,τι θές!


O λόγος που χτες ανέβηκε ξανά ένα post που πολλοί έχουν ξαναδεί δεν είναι άλλος γιατί το RAYDIO, το πιο φιλόδοξο σχέδιο για ραδιόφωνο από το διαδίκτυο είναι και επίσημα σε δοκιμαστική λειτουργία.
Από το Σάββατο το βράδυ εκπέμπουν δοκιμαστικά οι δύο από τους τέσσερις σταθμούς που έχουν ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού www.raydio.gr.
O Smooth & Groove απευθύνεται στους λάτρεις της μαύρης μουσικής. Από σκληροπυρηνικό old school hip-hop μέχρι motown και εμπορικά r'n'b.
O Binalog Frequency είναι πιο απαιτητικός. Industrial, EBM, Electro. Με ήχους από 23 Skidoo και Skinny Puppy μέχρι remixes σε γνωστές παραγωγές από Royksopp και Miss Kittin.
Το πρόγραμμα των σταθμών δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά οι πληροφορίες που έχουμε είναι πως το νέο e-radio θα παίζει αυτό που ο ακροατής θέλει να ακούσει στην ώρα που πρέπει να το ακούσει. Τα βράδια του Σαββάτου για παράδειγμα οι επιλογές θα είναι για να μας φτιάχνουν διάθεση, τη Κυριακή ο ήχος του ραδιοφώνου θα είναι πιο...hangover.
Θα υπάρχουν αφιερώματα σε διάφορα μουσικά είδη, αφιερώματα σε group, ενώ προγραμματίζεται και η συμμετοχή των ακροατών με Playlists που θα διαμορφώνουν οι ίδιοι!

Σύντομα αναμένεται να αρχίσουν εκπομπές και οι άλλοι δύο σταθμοί του RAYDIO, ο Kool και ο AllHitz, ενώ γύρω στον Νοέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει δοκιμαστικές εκπομπές και ο πέμπτος σταθμός του e-radio με ήχους από Rock, Indie, Alternative και Electro.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.raydio.gr για νέα του RAYDIO, του πιο ολοκληρωμένου Ελληνικού E-Radio!

ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια: