Τετάρτη, Οκτωβρίου 10, 2007

Μπλογκογόροι

Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση στο διαδίκτυο από μπλογκογόρους.
Πολλά τα παραδείγματα τα οποία δεν θα ήθελα να κατονομάσω διότι είναι φίλοι και πολύ αγαπημένοι μάλιστα και ντρέπονται! Κοκκινίζουν στην ιδέα ότι δεν μπορούν να βγάλουν ένα χέρι όταν κάποιος διαβάζει το μπλογκ τους και να φωνάξει ο υπολογιστής "Καλημέρα κύριε συνάδελφε".
Δεν έχω τίποτε με τους δικηγόρους φυσικά αλλά μόνο το ότι το 80% από τους φίλους μου είναι του επαγγέλματος και το 70% από αυτούς Ολυμπιακοί κάτι λέει!
Οι μπλογκογόροι είναι ένα καινούριο είδος που δημιουργήθηκε λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήραν τα μπλογκς στη χώρα μας.
Ο μπλογκογόρος είναι ο δικηγόρος μπλόγκερ που βαρέθηκε να λέει ψέμματα, και αποφάσισε να βγάλει τα σώψυχα του στο διαδίκτυο. Επιπλέον, όταν πάει στο γραφείο το απόγευμα και τηλεφωνόντας του σου πει "γράφω, γράφω" είναι πολύ πιθανό να σου λέει και αλήθεια και να γράφει στο μπλογκ. Για δικογραφία δεν το συζητάω.
Οι μπολκογόροι συχνάζουν στου Jimmy και στο DaCappo, συμπεριφέρονται φυσιολογικά σαν τους κανονικούς ανθρώπους, τρώνε τα ίδια φαγητά και πληρώνουν φόρους σαν τους γιατρούς. Τα παιδιά τους μόλις πάνε 15 χρονών αναρωτιούνται αν η γέννηση τους είναι αλήθεια. Ο μπλογκογόρος προσπαθεί να τα πείσει ότι δεν τους είπε ψέμματα αλλά τα παιδιά αμφιβάλλουν. Οδηγούν κυρίως Smart και έχουν Ν95, iPod και τώρα τελευταία αγοράζουν πουκάμισα M&S no-iron. Πίνουν ελαφρύ καφέ γιατί πίνουν λόγω της φύσης του επαγγέλματος πολλούς την ημέρα και τους πειράζει.
Μπλογκογόρος είναι και ο Big Bennie. Αυτός βέβαια γράφει επώνυμα λόγω ιδιότητας αφού δεν νιώθει την ανάγκη να γράψει αλήθειες. Αφού όταν τον ρώτησε η Φώφη αν επιτρέπει το Σύνταγμα να βάλει υποψηφιότητα αυτός νόμιζε ότι έλεγε αλήθεια και της απάντησε "βεβαίως"! Είναι άλλωστε βράχος ηθικής και εντιμότητας και σε συνέπεια με το επάγγελμα του γράφει μόνο ψέμματα. Το παρακάνεις Bennie. Δεν είναι όλοι τόσο ψεύτες.

2 σχόλια:

γνωστός- άγνωστος είπε...

ο αρχηγός των απανταχού μπλογκογόρων σε χαιρετά!!!

hello kitty είπε...

Χώσταααααα τουυυυς!!!