Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2007

Ημέρα γιορτής στο λιμάνι!

Ημέρα γιορτής η σημερινή. Ο πολύπαθος λαός της περήφανης ομάδας της Τρούμπας έχει ξεσηκωθεί περιμένοντας την πρόκριση. Χρόνια ολόκληρα ζήσαμε με τη προσμονή, μεγαλύτερη από αυτή των μαύρων της Ν. Αφρικής για την απελευθέρωση από τον "λευκό ζυγό", ακόμη μεγαλύτερη και από αυτή των Κοσοβάρων για τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στο Κόσοβο.
Δεν είμαι από τους βλάκες-ψεύτες που λένε ότι θέλουν να πηγαίνουν καλά οι Ελληνικές ομάδες και τέτοια. Αυτοί είναι για το θεαθήναι. Θέλω να χάσει η ομάδα της Τρούμπας σήμερα όπως πάντα θέλω να χάνει για να κοροϊδεύω τον κουμπάρο μου, τον g/a, και τον υποδιευθυντή της Τράπεζας και τον περιπτερά στο Πειραιά. Όπως το ίδιο θέλουν και αυτοί και κάθε υγιώς και σεβόμενος τον εαυτό του οπαδός και όχι φίλαθλος... Φιλάθλους έχουν τα ατομικά σπορ. Όχι τα ομαδικά! Τα ομαδικά έχουν οπαδούς! Και μόνο οπαδούς! Γιατί αλλιώς ο στίβος θα μάζευε στα Τσικλιτήρια 80000 κόσμο και η ομάδα της Τρούμπας θα έκανε σήμερα προσφορές 10 ευρώ το οικογενειακό εισιτήριο και οι φαντάροι τζάμπα! Σαν την Αμερική ένα πράμα. Που το ποδόσφαιρο είναι σαν τις ταινίες που βλέπαμε πιτσιρικάδες μήπως ξεφύγει κανένα βυζί και καυλώσουμε.
Και μη με πει κανείς κομπλεξικό και τέτοια γιατί θα είναι αυτός και πιο πολύ. Τιμάω την ομάδα της Τρούμπας γιατί με έχει κάνει "αιώνιο". Όπως την έχω κάνει και εγώ! Είναι το απόλυτο ζευγάρι αυτό και στο κόσμο δεν υπάρχουν πολλά αντίστοιχα. Και ο ένας χωρίς τον άλλον δεν θα ήταν αυτό που είναι. Να δείτε το ΑΕΚ44. Δεν έχει ταίρι. Είναι επιπέδου ΠΑΟΚ αλλά αυτοί εκεί πάνω ασχολούνται με τον ΑΡΗ. Τοπική κατάσταση- άλλο, διαφορετικό από το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Και για να τελειώνω με αυτό θα πω ότι δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι τη Κυριακή. Αν η ομάδα της Τρούμπας παίξει το ελάχιστο θα το πάρει το ματσάκι. Είδαμε την πολυαγαπημένη ομάδα των δημοσιογράφων (εσχάτως) με τον Παναθηναϊκό. Γράφανε, γράφανε, γράφανε και μετά έφταιγε ο Φερέρ που "δεν διάβασε καλά το ματς!"
Κατουρημένη μπήκε η ομαδίτσα στη Λεωφόρο και ο Παπασταθόπουλος έτρεμε μπροστά μου κι ας προσπαθούσε να πουλήσει τσαμπουκάδες για να χαλαρώσει!
Άντε, καλή επιτυχία στην πράσινη Γερμανική ομάδα (αν και αντικειμενικά δεν τη βλέπω)...

5 σχόλια:

theoritikos είπε...

Σσσσσσσ...έχει ταινία απόψε...

PetrosS. είπε...

Δικαιώθηκαν οι προβλέψεις μου...
Αλλά επειδή είμαι αδιόρθωτος...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην επόμενη αντίπαλο! :-)

γνωστός- άγνωστος είπε...

αυτά τα περί καλής επιτυχίας στον επόμενο αντίπαλο μόνο εμείς οι κομπλεξάρες (μέχρι πρότινος) οι γαύροι τα λέγαμε! κοίτα ρε που καταντήσανε οι βαζέλες!

PetrosS. είπε...

τι να κάνουμε που περάσατε; αλλά αυτό το πανηγύρι στο Πασαλιμάνι για τη νίκη του Αγιαξ έχει μείνει στην ιστορία! Λαμπερή ομάδα της Τρούμπας!

George είπε...

"Φιλάθλους έχουν τα ατομικά σπορ. Όχι τα ομαδικά! Τα ομαδικά έχουν οπαδούς!" Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο....