Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2008

Χριστόδουλε πήρες κι εσύ ipod;

Η προχτεσινή κηδεία του Μακαριοτάτου μου θύμισε άλλες εποχές. Έριξα μια ματιά on-line στη τηλεόραση και αλλάζοντας κανάλια νόμιζα ότι έβλεπα Borat! Kazak-tv!
ΟΚ είπαμε, να θρηνήσουμε σαν Έθνος. Ο Αρχιεπίσκοπος στην Ορθοδοξία είναι σημαντικό πρόσωπο. Είναι η Ελλάδα κατά κάποιο τρόπο.
Αλλά δεν μπορεί ρε παιδάκι μου στην Ελλάδα της ΕΕ, στην Ελλάδα του 2008 να έχεις ένα πτώμα ανοικτό σε ένα φέρετρο, σηκωμένο στα χέρια και να τον κάνεις βόλτα από το Σύνταγμα μέχρι το Παγκράτι! Είναι πολύ τριτοκοσμικό. Είναι ίδιο με παρόμοια "events" που βλέπεις από την TV από Τουρκία, Αφγανιστάν, Ιράκ και άλλα όμορα κράτη και κουνάς το κεφάλι..."Αυτούς θέλουμε να βάλουμε στην ΕΕ;"
Σέβομαι τη πίστη του καθενός και μέχρι που αυτή φτάνει αλλά να μιλάει ο κύριος από το χωριό και να λέει ότι έγινε "θαύμα" επειδή τους είπαν στο χωριό ότι στην Αθήνα να έχει κρύο και θα βρέχει και την ημέρα της κηδείας έχει ήλιο, πάει πολύ!
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι έτυχε να πάω μέχρι το Media Markt εκείνη τη μέρα για να αγοράσω κάτι πραγματάκια. Πολύ στενοχώρια από τους πιστούς ρε φίλε! "Μιας και κατεβήκαμε στην Αθήνα δεν πάμε να χαλάσουμε και κανένα φράγκο;"
Και γινόταν της πουτάνας ρε παιδιά! Το ίδιο και στην παραλία...
Μάλλον είχαν πάει να πάρουν ipod στον Χριστόδουλο να ακούει και μουσικούλα εκεί πάνω!

2 σχόλια:

exoaptonkyklo είπε...

Δες : Χριστοδουλος, οι τελευταιες στιγμες του !

burning-heretic είπε...

pesta!