Παρασκευή, Απριλίου 18, 2008

Το συμφέρον του Παναθηναϊκού...

Με ρώτησε ένας σήμερα γιατί ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την Καλαμαριά στο CAS.
Εκτός από το προφανές, το ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός είναι Τούρκος και ως γνωστόν στην συγκεκριμένη περίπτωση "πας μη Έλλην βάρβαρος", υπάρχει και η εκδοχή "Τζίγγερ".
Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ, μετά από τις αλλεπάλληλες επιτυχίες της τελευταίας πενταετίας θέλει να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στον τάφο της ομάδας τρώγοντας για άλλη μια φορά τέσσερα!
"Μη είστε μαλάκες ρε" του λέω...
Ο Τζίγγερ έχει συμφέρον να χάσει ο Ολυμπιακός την υπόθεση...
Θα πει στους παίκτες ότι φταίνε αυτοί που χάσανε τον τίτλο και όχι αυτός...άλλωστε αυτός γεμάτη την είχε τη Λεωφόρο. Όλες οι γκόμενες και οι γιάπηδες που καλούσε φέτος στα πάρτι του στο γήπεδο ήταν εκεί. Του χρόνου μάλιστα έλεγε σε κάτι γνωστούς μου ότι θα βάλει την ομάδα στο facebook. Οι αγώνες θα δημοσιεύονται σαν events και οι προσκλήσεις θα δίνονται μέσω του site.
Στόχος τα 500 άτομα σε κάθε πάρτι, συν 18 οι ποδοσφαιριστές, και καμιά 20αριά η "αυλή" και θα γίνεται της πουτάνας! Dj ο Αθανασόπουλος θα κάνει PA με στίχους κατά της αποτυχημένης διοίκησης του basket που παίρνει μόνο τίτλους (οι μαλάκες ε;) και μαζεύει κόσμο να υποστηρίζουν την ομάδα (που ακούστηκε!) και σερβιτόρος ο Γκότζος που σαν αγνός Παναθηναϊκός θα σερβίρει κουτόχορτο το οποίο δεν θα τρώει ο ίδιος γιατί μπούχτισε!
Ξέφυγα όμως...στόχος πραγματικός του προεδράρα είναι ο Ολυμπιακός να βγει δεύτερος...έτσι θα έχει την ευκαιρία να να τον αντιμετωπίσει ξανά στο Καραϊσκάκη και να ξαναφάει τέσσερα. Και δεν θυμάμαι αν στη 100χρονη ιστορία του ΠΑΟ είχε κανείς σκεφτεί να γράψει ιστορία τρώγοντας δύο φορές τέσσερα από τον "αιώνιο δαφνοστεφανομένο gay" στα γενέθλια. Αυτός είναι ο πρόεδρος... χωρίς κόσμο, χωρίς ομάδα, χωρίς έσοδα, πως θα μπορούσε να μείνει χωρίς άλλη μια τεσσάρα...
Αν όμως δικαιωθεί η Καλαμαριά;

1 σχόλιο:

George είπε...

αμα ειναι ρε παιδια να κανετε σκατα καλοκαιρι, να το χασουμε το πρωταθλημα....